Sandås Transport i Kalmar utför olika entreprenadarbeten och transporter åt företag inom byggbranschen, i första hand. Tack vare en stor maskinpark kan vi hjälpa dig som kund med det allra mesta inom transport, lyft och lossning av gods. 


1. Transport

Vi transporterar gods i olika storlekar och utformningar på främst en lokal nivå. Ibland kan vi även jobba med transporter inom södra Sverige. Tidigare har vi bland annat transporterar ett 50-tal villavagnar från Skåne till Småland åt ett lokalt företag. Om du har några frågor angående våra transporttjänster är du välkommen att höra av dig till oss. 

2. Underhåll 

Tack vare våra lastmaskiner kan vi utföra underhållsjobb såsom snöröjning, schaktning och sopning. Vi har grävmaskiner i olika storlekar och uthyrning av minigrävare. Vi kan även hjälpa dig med fällning av höga och svåråtkomliga träd med hjälp av en kranbil med en såg på kranen och en teleskopare med manskapskorg. 

3. Våra tjänster

Vi har teleskopare som lyfter upp till 25 meter och truckar som tar vikter upp till 18 ton. Vi har även en stor erfarenhet av inglasning av balkonger samt byggen av bostäder. Vi arbetar mycket med lossning och lastning av gods och har uthyrning av truckar samt containrar i olika storlekar.

4. Vårt arbetsområde

Än så länge erbjuder vi enbart våra tjänster inom Kalmar län samt till viss del på Öland, då vi  har mindre filialer där med teleskopare och grävmaskiner. Vi jobbar även med transporter inom södra Sverige. Om du har några frågor angående våra tjänster i allmänhet svarar vi gärna på dessa.